Bedrijven

Bedrijven

Foto of bedrijfslogo op taart

Verras uw bedrijf, personeel, jubilaris, klant of zakenrelatie eens met een heerlijke taart met een logo, foto of afbeelding. Er zijn allerlei redenen te bedenken om uw bedrijf een keer lekker te trakteren op een mooie TOP taart zodat u een goede indruk achterlaat.

Meteen bestellen? Bedrijfstaart met logo of foto

Relatiegeschenken

Bij de meeste mensen loopt dat het water in de mond als er een lekkernij voor hen staat. Ook daarom is het zo leuk om iemand eens lekker te trakteren.

Zo mogen we al jaren bij elke verkochte auto een lekkere caramelslof leveren bij een garage in Zeist of bij elk verkocht huis een taart met logo bij een makelaar in Bilthoven en bij een makelaar in Soest een taart met het nieuwe huis erop.

Maar ook met de bijzondere dagen zoals Secretaressedag, Pasen, Sinterklaas  en Kerst kunt u uw relaties, klanten en personeel eens onderscheidend verwennen en liggen er voor u kansen om een heerlijke indruk achter te laten.

Heeft u vragen of speciale wensen? Bij ons is alles bespreekbaar! Bel  030- 2282894 of mail winkel@edelgebak.nl ons om de mogelijkheden te bespreken.

HACCP

TOP’s Edelgebak levert al een aantal jaren zijn banket aan een aantal horecagelegenheden in  de omgeving.  Als vanzelfsprekend werkt TOP’s Edelgebak met de voorgeschreven protocollen zodat kwaliteit, versheid en hygiëne altijd gegarandeerd zijn.

Ons HACCP certificaat ( Hygiënecode voor de Brood- en Banketbakkerij )