Bonbons

Bonbons

In de begin jaren werd er veel Droste, Ringers en Lindt chocolade verkocht in de winkel. Maar de 2 de generatie Arend C. had een passie voor chocolade zoals hij zelf altijd zegt “de chocolade stroomt door mijn aderen”! Zoals u begrijpt was het dan ook zijn droom om een eigen chocolaterie te beginnen. Eind jaren 70 kwam deze droom uit en begon hij aan de Dorpsstraat in de Bilt. Hier werden alle top bonbons, chocolade, chocolade petit fours, theekoekjes en chocolade gebak ontwikkeld. Chocolade petitfours, enorm populair, vonden hun weg door heel banket bakkend Nederland . De doorlevering van de Chocolade petitfours werd gedaan door Van de Leur (nu Royal Smilde Bakery)
Door onze jarenlange ervaring op het gebied van smaak en vormgeving weten we hiermee de allermooiste creaties te maken. In ons chocolade atelier die sinds 2016 gevestigd is aan de Soesterbergsestraat 35 b te Soest Zuid. Hier creëren onze chocolatiers met ambachtelijke passie de mooiste bonbon. Als u nieuwsgierig bent ze werken achter glas dus u kunt meekijken hoe de mooie creaties gemaakt worden.

Er zijn nog enkele soorten in ons bonbon assortiment die afstammen uit die begin tijd. Want het zijn pure en eerlijke recepten en dat blijft toch altijd lekker. Zo is de Triplo er 1 van het eerste uren deze bestaat uit 3 verschillende soorten praline hazelnoten, chocolade, sinaasappel met melkchocolade. Maar wij gaan ook graag met de tijd mee er komen steeds andere smaken en de afmaak is tegenwoordig heel anders. Een goed voorbeeld hiervan is onze limoncello bonbon een mooie glanzende hippe bonbon in groen die bestaat uit een zachte vulling op basis van limoncello en slagroom.

We hebben momenteel 24 soorten bonbons uitgestald in onze winkels liggen dus voor ieder wat wils. U kunt ze los kopen per stuk of voorverpakt in mooie cornets (bonbondoosjes) voorzien van onze naam. De prachtige bonbon doosjes zijn leuk om te geven en heerlijk om te krijgen en is het cadeautje dan maken wij uw geschenk helemaal af met een mooie bijpassende strik en cadeautasje.