Chocolade & divers

Chocolade & divers

CHOCOLADE & DIVERS

Bij onze Top Chocolaterie in Soest staat het ambacht voorop en dat kunt u met eigen ogen aanschouwen. Alle bonbons en chocoladeproducten worden in een open atelier vervaardigd: de productie is dus direct vanuit de winkel zichtbaar. Een bezoekje is dan ook niet alleen een lust voor het oog maar ook een feestje voor de geur en smaakpapillen.

Alles wordt hand gemaakt en alleen de beste grondstoffen zijn goed genoeg. Waarbij eerlijk en puur hoog in het vaandel staan. Zo verwerken wij alleen Callebaut Chocolade! Een ware smaaksensatie voor de mond.

De chocolaterie is het domein van onze chocolatiers zij verwerken hier per jaar zo’n 11 ton chocolade. Zij zijn het creatieve brein achter al onze chocolade en bonbons vooral te denken aan de Paas-, Sint- en Kerstcreaties maar ook de Valentijn, Moeder- en Vaderdag zijn er genoeg mooie momenten om te vieren met chocolade.

Wij hebben in onze winkels ook een tal van chocolaatjes los liggen deze wisselen per seizoen en met de feestdagen.
Ons Herfst chocolade assortiment is ook altijd erg geliefd onze chocolatiers maken dan de mooiste en lekkerste creaties eikels, blaadjes, kastanjes en paddenstoelen niet alleen in chocolade maar ook van marsepein.

Ook mochten wij speciaal voor Paleis Soestdijk met de openstelling een chocolaatje ontwikkelen. Ieder kopje koffie in “De Oranjerie kreeg een chocolaatje met afbeelding van Paleis Soestdijk ernaast geserveerd’ Dat was voor ons een mooie en eervolle opdracht. Ze hadden een verwachting van ruim 100.000 particuliere bezoekers per jaar.

Ook worden er bij ons Top Macarons gemaakt dat zijn kleine ronde luchtige koekjes die aan elkaar geplakt zijn met een zachte vulling. Macarons bestaan in verschillende kleuren en smaken. Ze komen oorspronkelijk uit Frankrijk maar zo ver hoef je niet meer te rijden, want onze eigen gemaakte Top Macaron is zeker net zo lekker…..misschien wel lekkerder. Wij verkopen deze hippe koekjes per 12 verpakt in 6 verschillende smaken in een mooi doosje.