IJs

IJs

In 2013 kregen wij de mogelijkheid om letterlijk een gat in de muur te zagen en daar onze droom te verwezenlijken. Al jaren lang was onze droom om een eigen ijssalon te beginnen maar naast ons zat een ijssalon. Op het moment dat zijn ijsvitrine naar buiten werd getakeld hebben wij die ijsvitrine bij ons naar binnen laten takelen. En zijn we een ijssalon begonnen. Ooit was de 2de generatie al begonnen met ½ liters ijs te verkopen vooral met de kerst was daar veel vraag naar. Hij heeft de mooie naam Top’s Secret IJS toen bedacht wat natuurlijk een mooie naam is voor onze ijssalon.

De echte hardloper vanaf dag 1 is ons Mango ijs daar hebben wij dan ook een 9 voor mogen halen tijdens de ijskeuring .

Wij zijn heel trots dat wij beloond worden met de titel:

Beste Banketbakkers ijs van Nederland in de ijs wedstrijd!
Commentaar Jury:

Het room -en sorbetijs van TOP’s Secret IJS is van Top kwaliteit. Bij het roomijs proef je echt room en bij sorbetijs echt het fruit. Het ijs is niet te zoet. Je blijft er gewoon van eten!

Wij verkopen ijsjes die u bij ons op de bankje kunt opeten. Of u kunt de bakjes meenemen naar huis, even als onze 1/2 literbakken.

Wij verkopen het hele jaar door ijs in 1/2 literbakken zo hoeft u ons ijs niet te missen als onze ijssalons gesloten zijn . Ons ijsseizoen duurt van April tot Oktober.

Sorbet ijs Soms heb je aan een basis van water, suiker en vers fruit voldoende. Vetvrij en vrij van melk of andere dierlijke producten. Hierdoor is het heerlijk fris, maar past het ook in een veganistisch en lactose vrij dieet.

Roomijs Lekker ijs maken kan alleen als je de lekkerste ingrediënten gebruikt. Wij gebruiken zoveel als mogelijk lokale grondstoffen. Het allerbelangrijkste ingrediënt in roomijs is de melk! Daarom halen wij ook ongepasteuriseerde vers gemolken melk van de koeien van Boer Toon. Voor de Soesters de welbekende Kaasboerderij de Staelenhoef uit Soest. Heel dichtbij de bron voor het allerlekkerste ijs! Deze wordt dan door ons zelf gepasteuriseerd en verwerkt tot een roomsoort.