Patisserie

Patisserie

Onze winkels liggen  vol ambachtelijk bereide bakkersproducten. Alleen de allerbeste ingrediënten waarborgen de kwaliteit van onze patisserie. Geniet met volle teugen van onze zoete en hartige zaligheden. We hebben ze met heel veel zorg speciaal voor u bereid. Onze ingrediënten zijn waar mogelijk van biologische oorsprong. Zonder onnodige kleurstoffen en houdbaarheidstoffen.We werken zoveel mogelijk met grondstoffen uit de omgeving. Boer Toon van De Staelenhoef in Soest levert onze melk en room. Biologische scharreleieren, honing, boter, kaas komen uit de regio.Ook de andere grondstoffen zijn puur en eerlijk: chocolade, marsepein, noten. We geven al onze leveranciers een rechtvaardige prijs. Zo kunnen zij zich verder ontwikkelen en hebben ook toekomstige generaties goede kansen. En niet te vergeten we verwerken steeds minder suiker in onze producten.

Concorde

Onze ”Concorde” taart een traditie bij vele gezinnen vooral erg geliefd onder onze jeugdige klanten die geven de taart vaak een andere naam! De taart bestaat uit Chocoladeschuim met een vulling van luchtige chocolade mouse en afgewerkt met gebrokkeld chocolade schuim.

Meteen bestellen? klik hier

Profiterol

De ”Profiterol” taart mag niet ontbreken als er wat te vieren valt…..Deze soezen taart is opgebouwd uit soesjes gevuld met slagroom of zwitserse room overtrokken met een laagje afgebrand merenge en overgoten met melk chocolade of pure chocolade.

Meteen bestellen? klik hier

SKI Taart ©

De “SKI Taart © ” wij hebben dankzij meneer van Oort het enigste echte recept van Banketbakkerij  ”Maison van Oort” bekend in Doorn en omstreken! Deze Skitaart bestaat uit een vlaaienbodem met Zwitserse room, gebonden kersen, slagroom en hazelnootschuim stukken.

Meteen bestellen? klik hier