Taarten

Taarten

Taarten 6-8 persoons

Wij bieden u elke dag een groot vast assortiment van TOP taarten, sloffen en schnitten voor 6 tot 8 personen aan. Deze zijn elke dag te verkrijgen in onze 3 winkels in de koelingen zo dat ze meteen gebruikt kunnen worden, maar ook via de webshop te bestellen zijn. Een aantal taarten van dit assortiment zijn seizoensgebonden, aangezien sommige fruitsoorten niet altijd beschikbaar zijn of beter passen in een bepaald seizoen.

Onze specialiteiten in deze taartjes zijn de:

”Concorde” taart een traditie bij vele gezinnen vooral erg geliefd onder onze jeugdige klanten die geven de taart vaak een andere naam! De taart bestaat uit Chocoladeschuim met een vulling van luchtige chocolade mouse en afgewerkt met gebrokkeld chocolade schuim.
.
“SKI Taart © ” wij hebben dankzij meneer van Oort het enigste echte recept van Banketbakkerij ”Maison van Oort” bekend in Doorn en omstreken! Deze Skitaart bestaat uit een vlaaienbodem met Zwitserse room, gebonden kersen, slagroom en hazelnootschuim stukken.

U kunt kiezen uit circa 9 verschillende taart soorten met veel diversiteit in vullingen van appel, bavaroises, slagroom etc. maar ook de bodems wisselen van cake, schuim tot vlaaibodem.

Of de sloffen deze bestaan uit een bodem van zanddeeg gevuld met amandelspijs. Door hierop een verschillende vulling te spuiten krijg je de verschillende smaken zoals caramel, bosvruchten, passie of aardbeien.

Ook hebben wij dagelijks schnitten deze bestaan uit laagjes Moskovische roomboter cake deze worden gevuld met verschillende vullingen en garneringen zoals mokka crème, slagroom of chipolata.

Taarten Groot moeten altijd een dag van te voren besteld worden deze hebben wij in 9 verschillende smaken 4 soorten op basis van een Moskovische roomboter cake met een vulling erin en 2 soorten op basis van hazelnootschuim met crème.

Kindertaarten speciaal voor onze kinderen hebben wij dit assortiment. Alle kindertaarten zijn op basis van Moskovische roomboter cake standaard gevuld met slagroom en frambozen confiture en overtrokken met marsepein (of icing) en afgewerkt met een mooie afbeelding of foto evt. voorzien van naam en leeftijd.

Gelegenheidstaarten voor de speciale gebeurtenissen in ons leven…. Van Zwemdiploma tot Abraham, van Hart taart tot babyshower alles komt hier voorbij. Wanneer u uw taart een persoonlijk tintje wilt geven, bieden wij u de mogelijkheid om een foto of persoonlijke tekst op taart te laten zetten. Zo is het voor bedrijven mogelijk om een logo af te laten drukken op een taart.

Boltaarten een taart in de vorm van een halve bol bestaande uit Moscovische cake gevuld met zwitserse room en frambozen confiture. Afgewerkt met een laagje marsepein tot de vorm die u leuk vind van voetbal tot aap u kunt het zo gek genoeg niet verzinnen.

Profiterollen deze taart mag niet ontbreken als er wat te vieren valt…..Deze soezen taart is opgebouwd uit soesjes gevuld met slagroom of zwitserse room overtrokken met een laagje afgebrand merenge en overgoten met melk chocolade of pure chocolade.